Team de Luit

Juf Noelle Groep 1-2a (di en wo)

Ik vind het heel fijn om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen nieuwe dingen leren is iets waar ik veel plezier aan beleef. In het onderwijs is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk!

Juf Joke Groep 1-2a (ma, do, vr)

Het is iedere dag weer een feestje om samen met groep 1-2 aan de slag te mogen gaan. Ze zijn heerlijk spontaan en elk stuk voor stuk uniek!

Juf Stefanie Groep 1-2b (ma t/m woe)

Ik werk met de kleuterklas omdat het mijn passie is. Vanaf jongs af aan wilde ik al juf worden van jonge kinderen. Het belangrijkste vind ik dat kinderen in een rustige en liefdevolle omgeving zich verder kunnen ontwikkelen.Lees hier meer...  

Juf Irma Groep 1-2b (do en vr)

Hoi, ik ben juf Irma en ik ga iedere woensdag, donderdag en vrijdag met erg veel plezier naar Crescendo. Het is fijn om s'ochtends de enthousiaste gezichtjes van de kleuters te zien als ze de school binnenkomen. Ik bied ze een veilige omgeving waarin ze zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen.

Juf Kim B Groep 3 (ma, do, vr)

Kinderen in groep 3 maken grote stappen, hun ontwikkeling volgen en ze daarbij ondersteunen geeft mij veel voldoening.Lees hier meer...

Juf Nicole Groep 3 (di, wo)

....

Juf Rosalinde Groep 3-4 (ma, di)

 

Juf Kim S Groep 3-4 (di t/m vr)

Ik ben een creatieve leerkracht, zowel in denken als doen. Ik probeer te denken en te handelen buiten de geijkte denkpatronen wat leidt tot (nieuwe) oplossingen.
Lees hier meer...

Juf Noelle Groep 4 (ma)

Ik vind het heel fijn om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen nieuwe dingen leren is iets waar ik veel plezier aan beleef. In het onderwijs is geen dag hetzelfde en dat maakt het werk zo leuk!

Juf Shalinie Groep 4 (di t/m vr)

Hallo allemaal, ik ben juf Shalinie en elke dag sta ik met veel plezier voor de klas! Ik ben er trots op dat ik deze jonge kinderen van groep 4 mag begeleiden en ze te zien groeien in hun ontwikkeling. Lees hier meer...

Juf Martine Groep 5 (ma, do, vr)

....

juf Tineke Groep 5 (di, wo)

....

Juf Laura Groep 6 (ma t/m vr)

Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met kinderen zo leuk. Het enthousiasme en de leergierigheid van de kinderen geeft mij als leerkracht elke dag weer nieuwe energie.
Lees hier meer...

Juf Nicole Groep 6-7 (ma)

....

juf Inge Groep 6-7 (di t/m vr)

Ik vind het geweldig om met kinderen te werken omdat ze nog zo eerlijk en direct zijn.  Het mooiste moment voor mij als juf is als ik bij een leerling het kwartje zie vallen, als  het lichtje echt gaat branden!