Schoolfruit

Beste ouders,
Van 15 november 2021 t/m 22 april 2022 krijgen de kinderen van Crescendo op school gratis drie porties groente en fruit per week. De school doet namelijk mee aan EU-Schoolfruit! Ook zijn er lessen over fruit, groente en gezonde voeding.
Met EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten fruit en groente te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk!

EU-Schoolfruit op Crescendo

De drie vaste groente- en fruitdagen op Crescendo worden:

Dinsdag, woensdag en donderdag

Wij ontvangen de levering van leverancier Fruitbedrijf Halm BV

EU-Schoolfruit op Crescendo

De drie vaste groente- en fruitdagen op Crescendo worden:

Dinsdag, woensdag en donderdag

Wij ontvangen de levering van leverancier Fruitbedrijf Halm BV

Wilt u elke week weten welke stuks fruit of groente uw kinderen ontvangen?
Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief voor Ouders via www.euschoolfruit.nl/schoolfruitnieuwsbrief

Het EU-Schoolfruitprogramma is een goede start om de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit per dag te halen.Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum.

De groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Er zijn voor de school en de ouders géén kosten verbonden aan het programma. U kunt hierover meer lezen op www.euschoolfruit.nl

Op naar een lekker en gezond schooljaar!

Team EU-Schoolfruit
www.euschoolfruit.nl