Oudervereniging

De Oudervereniging is een onmisbare schakel op onze school. Zij zijn o.a. mede verantwoordelijk voor allerlei activiteiten zoals hoofdluiscontrole, vieringen, Sinterklaasfeest, Avondvierdaagse, excursies, schoolkrant, schoolfotograaf, schoolreisjes, en nog veel meer.

Ivette- Peningmeester

Blij zijn wij om te kunnen melden dat de vacature voor penningmeester inmiddels in ingevuld
door Ivette Loor, moeder van Aiden uit groep 5 en Jessica uit groep 7/8. Wij danken haar
voor het op zich nemen van deze veelomvattende taak.

Omayra - Voorzitter

Hallo ouders en verzorgers,
Mijn naam is Omayra, moeder van Loïs uit groep 6 en & Déon uit groep 3. Bij de oudervereniging gegaan om als moeder meer betrokken te zijn bij de schoolse activiteiten van de kinderen. Actief lid sinds augustus 2015 en nog steeds even enthousiast als ik de resultaten zie van onze inspanningen welke wij samen met hulpouders en natuurlijk het docententeam jaarlijks behalen. Die blije gezichtjes zijn toch waar ik het voor doe. Daarnaast is het gewoon heel leuk om deel uit te maken van zo'n gezellige en gemotiveerde groep mensen.

Rox- Vice-voorzitter/secretaris - lid sinds september 2015

Lieve ouders en kindjes,
Ik ben Rochsiën (Rox) moeder van 3 jongens. Alleen Rochenphrëy zit nog op Crescendo in groep 6/7 bij juf Monique. Bij de OV hoop ik mijn en jullie kindjes te plezieren met alle plezierige activiteiten die wij van de OV samen met het team van school en de hulpouders uitvoeren. Ik hoop van harte dat er meer ouders zijn die ons team willen versterken en even veel plezier erbij zullen beleven als wij.

Saskia - actief lid oudervereniging - lid sinds 2018

Ik ben Saskia moeder van Lucas uit groep 2. Sinds 2018 ben ik lid van de oudervereniging, omdat ik graag een steentje bijdraag aan een onvergetelijke schooltijd voor de kinderen op school. Het is heerlijk om die blije gezichten te zien en hun vrolijke lachjes te horen.

Ciska- actief lid oudervereniging - lid sinds september 2018

Goedendag, ouders
Graag wil ik me even voorstellen aan u. Ik ben Ciska en ben 41 jaar. Mijn dochter is Nathalie en zit in groep 8. De meeste ouders kennen mij van luizenpluizen en lezen met de kinderen die het nodig hadden. Ik ben in de ov gekomen omdat ik het leuk vind om dingen te organiseren. Vind het leuk om voor de kinderen bezig te zijn en een blij gezicht op hun gezichtjes te zien. Groet Ciska.

Sabrina - actief lid oudervereniging - lid sinds 2019

Ik ben Sabrina, moeder van kaylee uit groep 2. Sinds 2019 ben ik lid van de oudervereniging. De reden waarom ik mij heb aangsloten bij de oudervereniging is dat ik graag betrokken ben bij de schoolactiviteiten en de schooltijd voor alle kinderen onvergetelijk in positieve zin wil maken.

OPROEP aan alle ouders en verzorgers.

De OV kan niet zonder hulp van hulpouders. Lijkt het u leuk om te helpen bij activiteiten waar en wanneer u kan, meldt u dan aan als hulpouder. U kunt zich aanmelden door ons gewoon even aan te spreken of te mailen naar R.cijntjes@ov.kbscrescendo.nl.

Uw interesse kenbaar maken via de leerkracht of directie kan ook. De oudervereniging is tevens per direct op zoek naar versterking, lijkt het u leuk om nog meer betrokken te zijn bij schoolse activiteiten, meldt u dan aan voor de OV. Dit kan op de hiervoor genoemde wijze.

Wij hopen van u te horen. Hopelijk zien wij u ook op 8 oktober a.s. om 19:30 bij de jaarvergadering? Dan vertellen wij o.m. uitgebreid wat de OV met uw ouderbijdrage doet.